Paramount Pictures, Munich

The branch office for London and L.A. was set up in the middle of Bavaria. To create a visual relationship with the locale, we used logs and coarsely brush-finished solid wood counter tops. The side furniture and the wall design in the auditorium are characteristic design elements as well as the giant Isar River pebble made out of felt, serving as comfortable seating in the foyer. The logo made of sparkling mirror fragments is a true eye-catcher in the reception area.

 

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmst du der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn du diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwendest oder auf "Akzeptieren" klickst, erklärst du sich damit einverstanden.

Schließen